Ritualul meu de ingrijire a calcaielor cu pila eletronica de la Scholl Velvet Smooth


De cand ma stiu m-am confruntat cu una din cele mai mari probleme ale mele , calcaiele , ca e primavara ,vara , toamna sau  iarna niciodata nu reuseam sa am calcaie moi si catifelate , cu toate ca foloseam  piatra ponce , pila de calcaie , creme abrazive , creme emoliente si tot felul de ustensile  pentru a avea pielea fina iar  calcaiele  tot nu aratau prea estetic .Asa ca am  inceput sa caut in stanga si in dreapta  raspuns la intrebarile mele , de ce piele pe calcaie este mai tare , de ce se crapa si cum putem sa  o mentinem neteda si catifelata pentru cat mai mult timp . Am aflat ca statul in picioare iti poate dauna calcaielor si mai ales o incaltaminte neadecvata, prea stramta sau incomoda iti provoaca bataturi si rani destul de urate  ceea ce face mersul dureros . De asemenea am mai aflat ca specialistii spun ca la nivelul calcaielor exista niste ca niste pernute de grasime care se dilata spre exterior din cauza presiunii la care sunt supuse de catre greutatea corpului nostru, iar rezultatul este pielea tare si aspra. Desi calcaiele crapate sunt o problema care tine de cosmetica, neglijarea lor poate duce la probleme mai serioase, chiar extreme. Pe mine toate aceste lucruri m-au pus pe ganduri, asa ca am incercat sa gasesc cele mai bune metode pentru ingrijirea calcaielor. Asa am descoperit secretul calcaielor catifelate cu ajutorul gamei profesionale dedicata ingrijirei picioarelor acasa de la Scoll Velvet Smooth . Pila electronica are cristale de diamant care indeparteaza delicat pielea ingrosata si ofera picioare catifelate . .

_DSC7948_DSC7942

Capatul rotativ are particole micro abrazive  cu cristale de diamant , permitand indepartarea pelii ingrosate mult mai eficient . Functioneaza fara lame ascutite si uimitor are o oprire de siguranta , care intrerupe aparatul daca este  exercitata  prea multa presiune pe piele .

51x37lITORL

Cum se foloseste : Indepartam capacul de  protectie , verificam bateriile ( apropo , vine  si functioneeaza cu 4 baterii AA ) .Porniti aparatul prin rotirea cercului argintiu catre stanga  si atingem usor pielea crapata de pe calcaie , insistam acolo unde este nevoie

. _DSC853251ijwyIeRrL

Dupa aceea , hidratam pielea picioarelor cu masca hidratanta de noapte care ofera o hidratare intensa timp de 24 de ore si previne uscarea pielii. Ajuta la prepararea structurilor pielii deteriorate cu MarineActive , Pentavitin ,, Vitaminele A si E si Ulei de migdale

_DSC8546_DSC8540

De ce consider ca este atat de speciala pila electronica cu cristale de diamant Scholl Velvet Smooth ? Scholl Romania Deoarece are un cap rotativ de sine statator de forma ergonomica , ce indeparteaza pielea in exces ,chiar si in locurile cele mai mici si inaccesibile .Capul rotativ al pilei electronice Scholl Velvet Smooth contine acum mici bucati de cristale de diamant si particule micro abrazive ,ce asigura rezultate mai bune ,ajutand in acelas timp la o mai usoara indepartare a bataturilor , fara a rani straturile sanatoase ale pielii . De asemenea cristalele de diamant sunt recunoscute ca fiind cel mai dur material din lume ele fiind adeseori folosite in domeniul produselor cosmetice , fiind bine cunoscute pentru calitatile lor exfoliante . Dupa folosirea pilei electronice mi-am rasfatat calcaiele cu SCHOLL VELVET SMOOTH Masca Hidratanta de Noapte care ofera o hidratare intensa timp de 24 de ore si previne uscarea pielii . Ajuta la repararea structurilor pielii deteriorate cu MarineActive , Pentavitin , Vitaminele A, E si Ulei de Migdale . Este foarte usor de folosit si are o oprire  de siguranta care permite pana si incepatorilor sa se bucure de un mod delicat si sigur de indepartare a pielii ingrosate . Totusi nu se recomanda sa folositi Scholl Velvet Smooth Pila electronica cu cristale de diamant pe pielea inflamata , iritata sau cu rani deschise .Daca apar iritatii sau disconfort , opriti imediat tratamentul . Chiar merita incercata . vara este aproape ! 

_DSC8257_DSC8494_DSC8253_DSC8265   _DSC8491 Persoane care au aflat de la mine de pila electronica de la Scholl Velvet Smooth si care  s-au aratat interesate de achizitionarea unei pile in  viitorul apropiat . Nu uitati ca sunteti cele mai importante ! Picioare catifelate chiar la tine acasa ,  si acesta este rezultatul meu : diferenta Vineri seara am participat la Bucharest Fashion Week , acolo am intalnit  standul Scholl , mi-am dat seama cat de mult  detaliile din spatele scenei conteaza si cat de mare face diferenta  SCHOOL VELVET SMOOTH IS THE BEST ! _MG_5679_MG_5678-2

Iata si filmuletul meu de prezentare :

Pila electronica de la Scholl Velvet Smooth ofera o ingrijire a picioarelor mult mai igienica decat cea de la salon .O folosesc odata pe saptamana si calcaiele mele arata impecabile , acum sunt pregatita sa vina vara si sa port sandale .

Am obtinut rezultate mai bune decat cu produsele folosite anterior , chiar mi-am rezolvat o problema destul de dificila a unei unghii ingrosate , pe care nici o unghera nu putea sa mi-o taie , dar pila de la Velvet Smooth si -a facut extraordinar de bine treaba .

colaj 1

Leave a comment