Zambet mai alb si mai stralucitor cu iwhite instant

 

Astazi vreau sa va povestesc experienta mea  in ceea ce priveste albirea dintilor acasa .

iWhite Instant este o gama revolutionara de produse pentru albirea profesionala a dintilor. Produsele sunt dovedite clinic ca fiind 100% sigure si eficiente. In plus, le poti folosi chiar la tine acasa.

Ce m-a atras la acest kit de albire este ca promite albirea dintilor cu pana la 8 nuante , 100 % in siguranta  deoarece nu contine peroxid de hidrogen , substanta care iti poate afecta dintii si gingiile . Kitul pe care eu l-am primit contine , Apa de gura, pasta de dinti si benzile de albire .

Sunt recomandate pentru folosirea a 5 zile consecutive .

Produsele iWhite sunt disponibile în farmaciile Sensiblu din ţara noastră şi încă de la apariţia lor pe piaţa românească s-a vorbit şi s-a scris foarte mult despre ele.

1

Acesta este continutul kitului:17093101_10211724264242801_1229005265_o

iWhite Instant Pastă de dinți pentru albire

Pasta de dinți cu “triplă acțiune” atacă petele de la suprafață și din profunzime a dinților, dacă este folosită zilnic.

Acțiunea 1
Albire activă bazată pe PAP, pentru utilizarea zilnică
PAP este o substanță activă nouă care albește eficient și în profunzime suprafața dentară, fiind sigură pentru smalțul dentar și gingii. Un studiu clinic de 30 zile despre PAP a demonstrat că această substanță a contribuit la albirea vizibilă a dinților. În plus, PAP suprimă creșterea nivelului bacterian din gură, oferindu-i nicio șansă plăcii.

Acțiunea 2
Micro cristale pentru curățare îndepărtează decolărările de pe suprafața dentară
Pastă de dinți iWhite Instant conține micro-cristale special dezvoltate pentru curățare. Mulțumită designului unic, acestea oferă un efect de lustruire intens. Astfel, dinții iși recapătă albul natural al dinților care devine și mai accentuat, după folosirea pastei de dinți.

Acțiunea 3
Particulele polifosfatice protejează împotriva apariției petelor oferind un efect direct de albire
Aceste particule unice îndepărtează petele de pe dinți rapid și eficient și oprește creșterea plăcii. Substanțele active ofera un efect vizibil de albire și protejează dinții de formarea plăcii.

Pasta de dinti iWhite Instant conține și alte ingredinte active, cum ar fi fluorura, ce contribuie la fortifierea și remineralizarea dinților. Special concepută pentru dinți albi și strălucitori și puternici ca fierul.

Caracteristici

  • Albește suprafața interioară & exterioară
  • Previne apariția petelor dentare
  • Albește în profunzime
  • Restaurează smalțul dinților
  • Albire avansată datorita PAP & micro-cristalelor
  • Apa de gură iWhite Instant

    Tehnologie

    Agită produsul înainte de folosire pentru a se activa ingredientele cu triplă acțiune

    Acțiunea 1
    Efcet de albire imediat datorită particulelor blue covarine

    Apa de gură iWhite Instant conține particule blue covarine care formează un strat ultrasubțire deasupra suprafeței dinților, în timpul clătirii. Blue Covarine influențează felul în care lumina se reflectă asupra dinților, oferind un efect de albire vizibil imediat.

    Acțiunea 2
    Hexometafosfatul îndepărtează și previne apariția plăcii

    Studiile clinice au arătat ca aceste ingredinte active sunt ideale pentru îndepărtarea plăcii. Totodată ajută și la prevenirea apariției plăcii, rezultatul fiind un zâmbet mai alb și strălucitor.

     

    Acțiunea 3
    Albire activă datorită PAP

    PAP este o substanță nouă de albire care determină o albire eficientă și în profunzime a dinților într-un mod sigur fără a afecta smalțul dinților și gingiile. Un studiu clinic desfășurat timp de 30 zile despre PAP a demonstrat că dinții devin vizibil mai albi. PAP oprește creșterea plăcii bacteriene fără a-i oferi vreo șansă acesteia.

    Apa de gură iWhite Instant conține și alte ingrediente active, cum ar fi fluorura care fortifică și remineralizează dinții. Pentru un zâmbet strălucitor și puternic ca fierul.

    Caracteristici

    • Efect de albire Instant
    • Îndepărtează & previne placa
    • Albire avansată cu PAP
    • Fortifică dinții

    Conținut

    500 ml

    iWhite Instant2 se bazează pe o tehnologie triplă de albire a dinților care este nouă, unică și albește dinții instant cu până la 8 nuanțe, întărește structura dinților și reface smalțul. Efectul va fi vizibil imediat după prima aplicare! Acest sistem, într-un singur pas este ușor de purtat și utilizat și va înlătura activ petele de pe dinții voștri. Produsul este compus din 10 benzi subțiri și flexibile pentru a asigura confortul și performanța maximă. Nu este nevoie să curățați sau să fierbeți benzile sau să vă chinuiți cu seringi sau periuțe. Benzile de albire iWhite Instant2 au o mărime universală și sunt împachetate individual. Acest tratament de acasă trebuie să fie purtat doar 20 de minute pe zi pentru rezultate instant și dinți cu până la 8 nuanțe mai albi. Produsul poate să fie utilizat 5 zile consecutive pentru rezultate și mai incredibile sau din când în când, atunci când este necesar. S-a dovedit clinic că iWhite Instant2 este poate fi utilizat în siguranță și are un efect instant.

    Tehnologie triplă de albire a dinților

    Gelul de albire din iWhite Instant2 combină cunoștințele și tehnologia din iWhite Instant (tehnologie cu calciu cristalizat în film) cu beneficii suplimentare datorită tehnologiei triple inovatoare de albire a dinților.

    Primul element al tehnologiei triple de albire a dinților este acidul ftalimidoperoxicaproic (PAP). PAP este un ingredient brevetat care țintește legăturile duble nenaturale care cauzează decolorarea dinților. Ingredientul dizolvă petele de pe smalț într-un mod delicat și eficient. Astfel, suprafața dinților este albită și petele sunt înlăturate.

    Al doilea aspect funcțional al tehnologiei este calciofluorocomplexul. Particulele de fluor vor fi absorbite pe suprafața dinților și vor accelera procesul de creștere a unei noi suprafețe. În plus, complexul va elibera ioni de calciu suplimentari care vor crește nivelurile de calciu din salivă și vor inhiba pierderea apatitei din smalț. Calciofluorocomplexul va remineraliza astfel smalțul deteriorat și va întări structura dinților. Astfel va rezulta un efect natural de albire.

    Ultimul element al iWhite Instant2 este complexul MOHA inovator. Acest complex special este compus din microcristale mici de hidroxiapatită de un alb pur care sunt eliberate pe smalț. Hidroxiapatita este o componentă naturală importantă a dinților și, prin eliberarea acestor cristale de hidroxiapatită, acest ingredient va reface smalțul. Datorită acestui complex MOHA, dinții își recapătă culoarea albă naturală.

    Gutierele de albire sunt fabricate dintr-un material transparent moale pentru a le îmbunătăți flexibilitatea. Prin urmare, gradientul de presiune, care este unul dintre cei mai importanți parametri catalizatori ai reacției de albire, este optimizat și împinge gelul activ spre suprafața dinților pentru efecte maxime de albire. Gutierele sunt proiectate pentru a albi dinții atât pe față, cât și pe spate. Acest lucru este important deoarece dinții sunt translucizi și petele de pe spate se pot vedea pe față.

    Funcții

    • Rezultate de albire INSTANTE dovedite clinic
    • Dinți cu până la 8 nuanțe mai albi
    • 100% sigur și fără peroxid de hidrogen
    • Înlătură activ petele
    • Întărește dinții
    • Reface smalțul
    • Ușor: sistem cu un singur pas, preumplut, fără amestecare
    • Comod: Benzi transparente moi pentru o albire a dinților cu potrivire personalizată, dimensiune universală
    • Albește dinții pe față și pe spate

     

    Conținutul trusei

    10 benzi de albire preumplute, gata de utilizat iWhite Instant2