Pentru o coafura impecabila INTOTDEUNA BATISTE

 

Am deschis kitul primit de la BUZZStore si Batiste sampon uscat si am ramas frumos surprinsa de cate cadouri frumoase si utile am primit !!‪#‎buzzbatiste‬
Ce contine kitul de BUZZ Batiste ?
1 X Sampon uscat Batiste Cherry pentru reimprospatarea parului si dupa stat mai multe ore in fum de tigara
1 X Sampon uscat Batiste XXL ideal pentru revitalizarea parului si o coafura rapida , datorita efectului de volum si usoara fixare
6X Mini Sampon uscat Batiste XXL pentru prietenele mele
6 X Brosuri informative si cupoane de discount pentru prietenele mele valabuile in toate retelele de farmacii Sensiblu
1 X set accesorii petrecere , pentru sarbatori plina de voie buna

Am descoperit ultimul trend in materie de curatea parului cu samponul uscat Batiste sub forma de spray , usor de folosit si adaptat oricarui tip de par .
Cu ajutorul samponului uscat Batiste , iti reimprospatezi si revitalizezi parul intre doua spalari , atunci cand esti pe fuga sau ai parul imbacsit din diveste motive .
Este de mare Ajutor atat in caul parului normal , care trebuie spalat odata de doua ori pe saptamana cat si in cazul parului gras , care ar trebui spalat in fiecare zi sau la doua zile .

Corpul uman , prin glandele sebacee secreta uleiuri naturale care hranesc pielea si parul . La numite persoane , aceste glande sebacee sunt hiperactive si produc o cantitate mai mare de sebum decat este necesar , fapt ce duce la ingrasarea rapida a parului si la aspectul neingrijit , dupa numai o zi sau doua de la spalare .

daca iti speli parul prea des ( zilnic sau la doua zile ) poti determina  glandele sebacee sa produca si mai mult sebum  decat cantitatea  normala . De asemenea aceste spalari  foarte dese pot deteriora firul de par din cazua substantelor (in special clorul ) in apa de la robinet. Din aceste motive samponul sucat  este produsul ideal pentru acele zile dintre spalarile de par , cand vrei sa mai reimprospatezi putin parul , fara a-l spala  sau ti se pare ca deja s-a ingrasat la radacini si vrei sa elimini dine xcesul de sebum si sa ii dai volum .

Samponul uscat prelungeste timpul intre doua spalari! Nu sustin ca poate inlocui spalatul parului. Pentru persoanele cu parul gras, este ideal pentru ca ii ajuta sa rareasca spalarile, care sensibilizeaza si mai mult scalpul si determina secretia unui surplus de sebum. De asemenea este ideal pentru un plus de volum si de prospetime oricand vrei ca parul sa arate fresh, dar nu te poti spala.

 

 

Pentru persoanele veşnic ocupate dar care doresc să arate bine în fiecare clipă a zilei s-a inventat şamponul uscat.

Recent am auzit şi eu de această inovaţie în industria cosmetică şi tot recent am avut şansa să o testez în cadrul campaniei BuzzStore si Batiste .

10496119_671559319590102_227223702880924738_o

Sincer, nu mă aşteptam să fie atât de practice şi prietenoase cu părul meu.

Eu mereu am avut probleme cu părul  care se îngrăşa, de multe ori îngrijorător de rapid. Mai ales după naştere simţeam mereu că părul meu este îmbâcsit şi firav. Am încercat fel de fel de tratamente, măşti, şampoane, dar rezultatul a fost de fiecare dată împotriva aşteptărilor mele. În cele din urmă, organismul a devenit la normal şi am scăpat de problema legată de căderea părului, dar a rămas cea legată de îngrăşare. Mă spăl pe cap cam la 2-3 zile, uneori chiar şi zilnic. Sunt conştientă de faptul că şi spălările dese duc la deteriorarea firului de păr, dar m-am obişnuit deja cu ideea.

Ce sunt şampoanele uscate Batiste?

Şampoanele uscate Batiste sunt nişte produse extraordinare menite să reîmprospăteze şi reviatlizeze părul între două spălări fără nici un pic de apă.

Să nu credeţi că aceste şampoane sunt create special pentru persoanele care au probleme cu părul gras. Acestea sunt un real ajutor şi pentru părul normal, care nu se îngraşă. Pe mine mă încântă faptul că pe lângă efectul de bază de a elimina grăsimea de pe păr, şamponul dă şi un plus de volum părului şi îl fac mai uşor de coafat.

Astfel, în doar 1-2 minute, particulele din şamponul uscat, absorb grăsimea în exces, împrospătează, sterilizează, parfumează şi readu volumul şi aspectul curat al părului.

Aceste produse nu sunt dedicate doar doamnelor, ci şi domnilor, fiind un produs ideal pentru orice tip şi culoare de păr.

În plus Batiste – şampon uscat ne pune la dispoziţe o gamă variată de şampoane pe care le putem alege în funcţie de culoarea părului (recomandat) şi în funcţie de parfumul care se potriveşte cel mai mult cu personalitatea fiecăruia. (dulce, fresh, floral, discret).

 

Cum se utilizează şamponul uscat Batiste?

În doar două minute, vei avea un păr împrospătat şi revitalizat chiar şi fără spălare. Cum? Foarte simplu!

Pasul 1: se agită bine spray-ul şi se aplică la rădăcină de la o distanţă de 30 cm.

Pasul 2: se masează bine părul cu degetele.

Pasul 3: piepteni şi aranjezi părul şi eşti GATA!

 

Unde se găsesc aceste produse?

Şampoanele uscate de la Batiste le găsiţi pe site-ul oficial http://www.samponuscatbatiste.ro sau în reţelele de farmacii SensiBlu.

 

Cum se utilizează şamponul uscat Batiste?

În doar două minute, vei avea un păr împrospătat şi revitalizat chiar şi fără spălare. Cum? Foarte simplu!

Pasul 1: se agită bine spray-ul şi se aplică la rădăcină de la o distanţă de 30 cm.

Pasul 2: se masează bine părul cu degetele.

Pasul 3: piepteni şi aranjezi părul şi eşti GATA!