Puterea Gelului si Pudrei impreuna are un singur nume PERSIL POWER -MIX CAPS

Dragii mei prieteni ,   am ocazia sa impartasesc cu voi  faptul ca sunt intr-o noua campanie de testare de la Buzzstore si Persil , a pernutelor detergentului si a gelului  ., intr-un cuvant o noua tehnologie in ceea ce priveste curatarea hainutelor si  indepartarea petelor .
Kittul de Buzz Persil Power-Mix Caps contine :
1 x punga de detergentde 28 capsule Persil Power -Mix Caps
10 x mostre de capsule Persil Power -Mix Caps pentru prietenii mei ,
1 x prosop Persil
11 X brosuri informative

._DSC2135

Meseria de mama este intotdeuna o provocare si ai nevoie de aliati  foarte buni mai ales in curatarea hainutelor de pete , care pot fi de mancare , ciocolata , iarba , fructe  etc .

Cu capsulele de la Persil Power-Mix am descoperit ca de fapt curatenia perfecta  se poate face in cel mai usor mod .

Gelul concentrat indeparteaza excelent  petele de grasime  ciocolata , ulei si machiaj  , protejeaza  culorile stralucitoare  si da un parfum intens  rufelor iar pudra compacta indeparteaza petele dificile inchise la culoare  cum ar fi cafea  , ceai , iarba  si fructe de padure  , are agenti de inalbire pentru curatarea  profunda a tesaturii  si da rufelor albe  curatenie sclipitoare .

_DSC2131 _DSC2138

Atunci cand am fost in cautarea  unei solutii de curatare a hainutelor  Persil Power Mix a venit la momentul oportun   in ajutor .

Noul detergent de la ‪#‎Persil‬ 2 in 1 are forma unor capsule pre-dozate care combina beneficiile detergentului pudra , dar si ale celui lichid , oferind o solutie eficienta de curatare , CHIAR SI LA TEMPERATURI SCAZUTE .
Formula indeparteaza petele dificile si asigura curatarea profunda a tesaturilor datorita detergentului pudra , in timp ce detergentul gel mentine culorile intense si ofera un parfum de durata rufelor .
Acum ai dubla putere cu Persil Power -Mix pentru o curatare perfecta si rufe stralucitoare intr-o capsula bicamerala usor de folosit .

_DSC213020150423075416-capsula-gel-concentrat-120150423125847-pudra

Si pentru ca multumirea mea a fost foarte mare si noul detergent 2 in 1 Persil Power-Mix  si -a facut treaba excelent am vrut sa impart si cu prietenii mei  mostrele primite in kitt :

Colaj Persil

Cateva Pete care mi-au dat de furca si le-am venit de hac cu Persil Power Mix :

_DSC3415_DSC2350_DSC2351

Recunosc ca am fost sceptică în ceea ce privește dizolvarea capsulelor, pentru că cele folosite de mine pana atunci, produse de altă firmă, rămâneau nedizolvate total și asta mă obliga să mai clătesc o dată rufele.

De data asta, deși am spălat tot la programul cel mai rapid de 29 de minute la temperatura apei de 30 de grade, capsulele au dispărut total, lăsând rufele curate și frumos mirositoare.
Se pare că, deși conceptul e asemănător, produsul Persil Power-mix caps în sine este net superior celorlalte capsule detergent existente pe piață.

Leave a comment

Leave a comment